Το “Αρχελάου Θέατρο” τίμησε την Βούλα Ζυγούρη


Το “Αρχελάου Θέατρο” τίμησε την Βούλα Ζυγούρη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων από την εφημερίδα “Εν Τη Πόλει”, το “Αρχελάου Θέατρο” και τους “Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων” την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στην αίθουσα του Αρχελάου θεάτρου.

Ανάμεσα σε πλήθος προσωπικοτήτων με σημαντική προσφορά στην κοινωνία, η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη βραβεύτηκε για την συνεισφορά της στην  καταπολέμηση της βίας εναντίον των γυναικών και ειδικότερα για την δημιουργία του πρωτότυπου θεατρικού έργου με τίτλο: «Απλά Φεύγω», το οποίο δραματοποιεί τον φαύλο κύκλο της ενδοοικογενειακής και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το  “Αρχελάου Θέατρο”.

Στο πλαίσιο της τελετής η κα. Ζυγούρη δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά το θέατρο Αρχελάου και τον αγαπητό φίλο Νίκο Σιδηρόπουλο – έναν άνθρωπο που καταναλώνει πολύ από τον χρόνο του προσφέροντας στον συνάνθρωπο και την κοινωνία – για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου. Επίσης, συγχαρώ όλους τους Εθελοντές Αχαρνών – Θρακομακεδόνων για την εξαιρετική δουλειά τους και την εφημερίδα “Εν τη Πόλει” για την αντικειμενικότητα και την φιλοξενία της. Υπόσχομαι να συνεχίσω την προσπάθεια, με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας άλλα και στην εδραίωση αθλητικής παιδείας στη χώρα μας. Διότι πιστεύω ακράδαντα ότι ο αθλητισμός είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και την απόκτηση δεξιοτήτων ζωής.

Το πέρας των βραβεύσεων ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2022 και μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του θεάτρου.  

 

 

Σχόλια