Δράση του ΣΕΟ και επίσκεψη του στο Ναυτικος Ομιλος Τζιτζιφιων Καλλιθεας Summer Camp 2021



Δράση του ΣΕΟ και επίσκεψη του στο Ναυτικος Ομιλος Τζιτζιφιων Καλλιθεας Summer Camp 2021, διάρκειας 6 εβδομάδων.
 
Οι Ολυμπιονίκες: Πρόεδρος, Εύη Μωραϊτίδου -Ασημένια Υδατοσφαίρισης (Αθήνα 2004)Evi Moraitidou, η Γενική Γραμματέας, Βούλα Ζυγούρη -4η θέση Πάλης (Αθήνα 2004) Voula Zygouri B και η Ειδική Γραμματέας, Σοφία Παπαδοπούλου - Χάλκινη Ιστιοπλοΐας (Πεκίνο 2008) Sofia Papadopoulou OLY, μίλησαν στα παιδιά για την εμπειρία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συζήτησαν για τις αξίες του αθλητισμού και ολυμπισμού, έζησαν την μοναδική εμπειρία μέσα απο το αγωνιστικό σκάφος της Ολυμπιονίκου Σοφίας Παπαδοπούλου της Ολυμπιακής κατηγορίας 470 Olympic Sailing και ενημέρωσαν τους μικρούς μας φίλους για την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μέσω του προγράμματος τους «ΠΟΛΕΙΣ, ΑΚΤΕΣ & ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ» ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕIΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΑΠO ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Α. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ 8 ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.
 
Για να αποκτήσουν τα παιδιά μας οικολογική συνείδηση. Χρειαζόμαστε μικρές, καθημερινές «ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ» προς στο περιβάλλον, ξεκινώντας από την ανακύκλωση, μέχρι την ενεργειακή εξοικονόμηση.
 
Είναι επιτακτική ανάγκη να παραδειγματιζόμαστε όλοι μέσα από τις μικρές καθημερινές συνήθειες. Να βοηθάμε τα παιδιά μας, να μιμηθούν και να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση ώστε να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, όχι μόνο στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και στην κοινωνία ως σύνολο.
 
Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καταφέρουμε, να εμφυσήσουμε στη νέα γενιά το γεγονός ότι, ο πλανήτης μας αξίζει μόνο αγάπη και φροντίδα από εμάς.
Ο ΣΕΟ θα συνεχίσει με δράσεις και επισκέψεις ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ μέσω του προγράμματος του και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
 
Σας ευχόμαστε καλό μήνα
 
 
Hellenic Olympic Winners Association - SΕΟ Olympionikes Ellados
 








Σχόλια